Mobiilikeittiö esillä SBL ry:n Bensiiniuutisissa

Suomen Bensiinikauppiaiden ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n julkaisemassa Bensiiniuutiset-lehdessä nro 5/2019 esiteltiin laajasti Mobiilikeittiö-konseptia, erityisesti huoltoasemien liiketoiminnan näkökulmasta tarkasteltuna. Jutun voit lehdestä lukea kokonaisuudessan alla olevasta linkistä:

Bensiiniuutiset 5-2019 – Mobiilikeittiö

Autonhuollon ja polttoaineen lisäksi kattavien ruoka- sekä kaupan alan palveluiden tarjoaminen on merkittävä osa nykypäivän huoltoasemien houkuttelevuutta ja liiketoimintamallia. Merkittävät keskeytykset näiden palveluiden tarjonnassa vaikkapa remontin tai huoltotöiden takia johtavat sekä tulojen meneteykseen että mahdollisten asiakkaiden siirtymiseen kilpailevien yritysten piiriin.

Mobiilikeittiö tarjoaa toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun ruokahuollon järjestämiseksi tällaisen tilanteen tapahtuessa. Paikalle tuotava väistökeittiö voidaan mitoittaa kokoonpanoltaan kunkin toimipisteen tarpeita vastaavaksi, jolloin käytännössä paikan päällä toteutettava ruoan valmistus, säilytys sekä astiaston huolto jatkuu ennallaan oman henkilökunnan voimin ilman keskeytyksiä.

Siirreltävyyden ansiosta kalusto saadaan paikalle trapeen vaatiessa nopeastikin ja sen käyttö soveltuu sekä lyhyt että pitkäkestoiseen tarpeeseen.

 

Lisätietoja:

Janne Saarni
Toimitusjohtaja
Puh: 020 743 7668
janne.saarni@mobiilikeittio.fi

, ,