Mobiilikeittiö toimitti väistökeittiön Kauniaisten koululle

Kauniaisten koululla suoritettavien remontointitöiden johdosta koulun keittiötilat ovat poissa käytöstä syyslukukaudella 2019. Ruokahuollon toteuttamiseksi remontin aikana tarvittiin ratkaisu, jonka toteuttajaksi valittiin Mobiilikeittiön toimittama väistökeittiökokonaisuus.

Koska kohteen käyttötarve on pitkäaikainen, päädyttiin kokonaisuuden toteutuksessa käyttämään paikalle tuotavia Mobiilikeittiön keittiökontteja, jotka yhdistettiin yhdeksi kokonaisuudeksi näiden ympärille toteutettujen rakenteiden avulla. Koko väistökeittiö on lämpöeristetty ja muodostaa tehokkaan kokonaisuuden, joka tarjoaa kohteen edellyttämät toimi- ja varastointitilat.

Ruokahuolto koulun oppilaille ja henkilökunnalle toteutettiin Mobiilikeittiön ammattikeittiötasoisella keittiökontilla, joka on varusteltu kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Lisäksi käytössä on astioiden ja keittiövälineiden puhdistuksen mahdollistava tunnelipesulinjastokontti sekä erillinen kylmäkontti. Väistökeittiö on toteutettu kiinteästi koulurakennukseen yhdistettynä, joten kulku keittiö- ja koulutilojen välillä sujuu vaivattomasti.

Mobiilikeittiö tarjoaa tehokkaan ratkaisun keittiöinfran sekä lyhyt- että pitkäkestoiseen toteutukseen monipuolisen, helposti siirrettävän ja hyvin varustellun kalustomme avulla. Tutustu palveluihimme verkkosivuillamme mobiilikeittio.fi tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme ratkaisuista!

 

Lisätiedot:

Janne Saarni
Toimitusjohtaja
Puh. 020 743 7668
janne.saarni@mobiilikeittio.fi

, ,