Mobiilikeittiö Kasvu Open TOP100 finalistien joukossa

JS Sound Group Oy:n Mobiilikeittiö-konsepti on valittu mukaan Kasvu Open TOP100 finalistien joukkoon 750:n Kasvu Open ohjelmaan hakeneen yrityksen joukosta. Kasvu Openin tunnetuista yrityselämän vaikuttajista koostuva valtakunnallinen tuomaristo valitsee voittajat 23.-24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa järjestettävässä Kasvu Open -karnevaalissa.

Kasvu Open on Suomen suurin pienten ja keskisuurten yritysten kasvuun tähtäävä sparrausohjelma, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Sparrausohjelma tarjoaa yritykselle ulkopuolisten asiantuntijoiden näkemyksiä niiden toiminnasta ja mahdollisista kasvun tai kehityksen esteistä laajan yhteistyöverkoston voimin.

Tänä vuonna Kasvu Openiin haki yhteensä 750 yritystä, joista 371 valikoitui mukaan maksuttomaan Kasvupolku®-sparraukseen. Näiden 371 yrityksen joukosta on edelleen valittu 100 potentiaalisinta kasvuyritystä, jotka kisaavat Kasvu Open startup- ja start again -sarjojen voitosta.

Uutena palvelukonseptina me Mobiilikeittiössä suhtaudumme innokkaasti myös ulkopuolisiin näkemyksiin voidaksemme edelleen kehittää tuotteitamme ja palvelukonseptiamme asiakkaidemme parhaaksi. Ja toki uskomme tuotteeseemme ja toivomme sille menestystä myös tulevassa Kasvu Open -karnevaalissa!

 

Lisätietoja:

Janne Saarni
Toimitusjohtaja
Puh. 020 743 7668
janne.saarni@mobiilikeittio.fi

 

Kasvu Open:

Kasvu Open verkossa

Kasvu Open tiedote

Kuva: Matias Ulfves / Kasvu Open

 

, , ,